O cale simpla si sanatoasa spre bunastare

O cale simplă și sănătoasă spre bunăstare

Acest articol este doar un prim contact cu ideile ce stau la baza proiectului pe care vi-l propun. Pentru o prezentare completă contactați-mă pe email    arnetbizww@gmail.com 

Domeniul proiectului pe care vi-l propun este e-Network M@rketing.  e-ul de la e-Network M@rketing are două semnificații.  Prima este că întreaga activitate se poate desfășura pe internet.  A doua vine de la eco, una din preocupările acestui proiect fiind  promovarea unei economii ecologizate, unde principiile ecologice devin și principii fundamentale în dezvoltare. 

Este un proiect simplu, accesibil și care vă poate crește bunăstarea. In proiectul  nostru nu contează vârsta, capitalul sau relațiile, ci numai ambiția și calitățile personale. Activitățile se pot desfășura part-time, cu 6-10 ore pe săptămână, în mod flexibil pe Internet, fără program fix, în condiții de maximă eficiență, comoditate și siguranță.

Astfel, proiectul nostru poate fi o soluție financiară interesantă.

Ce activități presupune proiectul? 

 • Să ne schimbăm obiceiurile de a cumpăra. Să cumpărăm de la producători de încredere, care oferă calitate, garanții, produse ecologice, biodegradabile și condițiile cele mai favorabile. Presupune să devenim  consumatori informați, astfel încât banii noștri să devină investiții și să ne aducă  venituri suplimentare.
 • Să transmitem și altor persoane această experiență pozitivă pentru a avea și ele acces la beneficiile respective. Astfel, pornim un proces de formare a unei rețele de consumatori. Acest proces devine o pârghie de multiplicare a timpului, efortului și venitului.

De ce este un proiect atât de interesant?  Pentru că:

 • Ai toate beneficiile unei afaceri tradiționale, dar fără riscuri sau capital investit.
 • Ai un program part-time, flexibil și multă libertate.
 • Nu ai șefi.
 • Oferim instruire gratuită, programe de dezvoltare personală și profesională
 • Vei putea ajuta mulți oameni să ducă o viață decentă!
 • Activitatea este de comunicare pe internet.

In discuțiile online care urmează, analizăm pas cu pas toate aceste aspecte, dar și detaliile privind activitățile, produsele și  sistemul de recompense.

Pentru o prezentare completă contactați-mă pe email    arnetbizww@gmail.com

Reflectați, urmăriți o prezentare online și… mult succes!

Schimbând cultura poți schimba totul. 

https://youtu.be/_zq1Ua2b8Zc

Proiectul NetWin

Schimbând cultura poți schimba totul. 

O cale simplă și sănătoasă spre bunăstare

Acest articol este doar un prim contact cu ideile ce stau la baza proiectului pe care vi-l propun. Pentru o prezentare completă contactați-mă pe email    arnetbizww@gmail.com 

Domeniul proiectului NetWin pe care vi-l propun este e-Network M@rketing.  e-ul de la e-Network M@rketing are două semnificații.  Prima este că întreaga activitate se poate desfășura pe internet.  A doua vine de la  eco,  una din preocupările acestui proiect fiind  promovarea unei economii ecologizate, unde principiile ecologice devin și principii fundamentale în dezvoltare. 

Dorim să schimbăm cultura și cultura organizațională din acest domeniu, pentru ca acesta să-și valorifice potențialul dat de Internet și social media. Dorim să schimbăm cultura și cultura organizațională din acest domeniu,  care nu este nou ca idee, dar care a fost de multe ori utilizat impropriu. Epoca informațională și a cunoașterii, dar și economia colaborativă se constituie ca un ecosistem perfect pentru proiectul NetWin și am reușit să adoptăm metodele de lucru pentru ca acesta să-și valorifice potențialul dat de Internet și social media.

Rețelele prieten-la-prieten asaltează toate industriile datorită mediului online. Este în același timp o sursă nouă de oportunități. Există un nou set de valori, un nou set de aspecte pe care oamenii le apreciază.  Avem viziunea că ceea ce experimentăm, studiem, schimbăm și facem în NetWin va muta Network Marketingul la nivelul următor, în care partenerii noștri să găsească un ecosistem și o cultură pentru a construi proiecte de succes.

Am ales acest proiect pentru că, credem,  vine o vreme când trebuie să te întorci către oameni și către social. Am ales să ajutăm oamenii să înțeleagă mai bine problemele unei lumi în schimbare. Am ales NetWin și acest model  pentru suprafața de contact socială mare, pentru că este însoțit de un sistem de educație continuă  sănătos și pentru că modelul poate fi descris destul de bine matematic. Am ales acest proiect pentru preocuparea continuă și serioasă față de sănătatea planetei și a mediului, dar mai ales pentru sănătatea oamenilor.

NetWin este un proiect simplu, accesibil și care poate aduce bunăstarea în viața fiecărui membru al comunității. In proiectul  nostru nu contează vârsta, capitalul sau relațiile, ci numai ambiția și calitățile personale. Activitățile se pot desfășura part-time, cu 6-10 ore pe săptămână, în mod flexibil pe Internet, fără program fix, în condiții de maximă eficiență, comoditate și siguranță. Datorită simplității și naturaleții, oricine, cu un calculator și o legătură la internet este bine poziționat pentru a folosi puterea acestei ferestre de oportunitate.

Prin  acest proiect construim comunități și interconexiuni creatoare de plus-valoare. In acest moment, asemănător cu modelul rețelelor neuronale, valoarea nu mai este creată doar prin umplerea unor goluri de piață, de cunoaștere  etc., valoarea este creată în primul rând de realizarea de noi conexiuni interumane. Valoarea provine din diversitatea de opinii, experiențe, educație, cultură și motivație. Interconectarea duce la idei, soluții, clarificări, activități și descoperiri greu, dacă nu chiar imposibil, de obținut individual.

De fapt, fiecare dintre noi facem parte  simultan din mai multe comunități formate pe diferite criterii: familie, serviciu, idealuri, relații de afaceri, hobby-uri, parteneri de proiect, relații de prietenie și încă multe altele.

Cum putem munci ca să ne trăim viața și să evităm ca viața noastră să se învârtă doar în jurul muncii, este o problema foarte veche și care începe să aibă soluții. Cei deschiși la noi opțiuni și moduri de a gândi și care chiar doresc să-și recâștige libertatea, vor descoperi multe soluții la această problemă.  Proiectul nostru poate fi una dintre aceste soluții.

Sistemul e-Network M@rketing permite obținerea de venit rezidual.

Venitul rezidual este acel tip de venit pentru care muncești o perioadă și ulterior culegi roadele muncii tale, atâta vreme cât aceste activități produc efecte. Să generezi venit rezidual înseamnă să construiești un sistem de active și să automatizezi procesele legate de acestea, astfel încât acest sistem să-ți aducă venituri fără a mai fi nevoie de prezența ta activă în proiect. Sistemul  NetWin este un exemplu de astfel de proiect care poate produce venit rezidual.

În general, înțelegem cu dificultate natura recompenselor, interconectărilor și generozității specifice din sistemul NetWin pentru că suntem obișnuiți să fim recompensați doar pentru rezultatele directe și imediate ale muncii noastre.

Nu credeți că ar fi corect să fim plătiți pentru toate rezultatele muncii noastre atâta vreme cât acestea există?

Ce activități presupune sistemul e-Network M@rketing? 

 • Să ne schimbăm obiceiurile de a cumpăra. Să cumpărăm de la producători de încredere, care oferă calitate, garanții, produse ecologice și condițiile cele mai favorabile. Presupune să devenim  consumatori informați, astfel încât banii noștri să devină investiții și să ne aducă  venituri suplimentare.
 • Să transmitem și altor persoane această experiență pozitivă pentru a avea și ele acces la beneficiile respective. Astfel, pornim un proces de formare a unei rețele, apoi a unei echipe și de creștere a unei comunități. Acest proces devine o pârghie de multiplicare a timpului, efortului și venitului.

Pentru persoanele care vin în comunitatea noastră,  acest proiect este o soluție interesantă: le oferim instruire gratuită, programe de dezvoltare personală și profesională, mentori care să-i susțină.

Desigur, nici un proiect nu poate fi construit peste noapte, iar  proiectul NetWin nu face excepție. A crea de la zero o comunitate  de colaboratori eficienți cere timp și efort. Orice sistem eficient recompensează perseverența, profesionalismul și acțiunea eficientă. De exemplu, poate aveți nevoie de o lună pentru a găsi trei colaboratori buni. Și de încă o lună pentru alți trei. Dar dacă fiecare dintre ei va proceda la fel ca voi, în patru luni veți putea construi o comunitate de peste 150 de persoane și veți avea aceleași posibilități de câștig ca managerul unei firme cu 150 de colaboratori.

De ce NetWin este un proiect atât de interesant?  

Pentru că:

 • Ai toate beneficiile unei afaceri tradiționale, dar fără riscuri sau capital investit.
 • Ai un program flexibil și multă libertate
 • Nu ai șefi.
 • Vei influența multe vieți. Sunt atât de mulți oameni care luptă pentru o viață decentă în această lume! In acest proiect poți să îi sprijini pentru atingerea lor.
 • Poți cu adevărat să ai un stil de viață așa cum ți-ai dorit.

Există mai multe explicații pentru succesul la care asistăm astăzi, cea mai importantă fiind accesibilitatea Internetului și puterea social media

Nu ar fi plăcut și eficient să faceți parte dintr-o comunitate organizată pe generozitate și interconectare?

In discuțiile online care urmează analizăm pas cu pas toate aceste aspecte, dar și detaliile privind activitățile, produsele și  sistemul de recompense.

Pentru o prezentare completă contactați-mă pe email    arnetbizww@gmail.com

Reflectați, urmăriți o prezentare online și… mult succes!

https://youtu.be/_zq1Ua2b8Zc

Perseverenta cheia succesului

Victoriile adevărate nu sunt ale celor puternici, ci ale celor perseverenți. — Napoleon Bonaparte

Deseori, dificultățile ne fac să luam în calcul abandonarea unui obiectiv. Totuși, perseverența ne este un aliat de încredere în majoritatea situațiilor. Perseverența este principala trăsătură a oamenilor de succes. Perseverența înseamnă să avem credință și denotă încrederea în noi înșine. Înseamnă că atunci când ne dorim ceva cu adevărat, indiferent de câte piedici ne sunt puse, nu renunțăm până nu am obținut ce ne-am propus.

Te–ai întrebat vreodată cum marii oameni de succes au reușit? Te–ai întrebat ce au făcut ei diferit față de restul? Cum au rămas ei pozitivi, când au dat față în față cu eșecul? Au ei o  rețetă secretă care îi ajută să treacă peste toate obstacolele? Cum putem face rost de ea?

Nimic în această lume nu poate înlocui perseverența. Nici talentul, nimic nu e mai răspândit decât oamenii talentați care nu au succes. Nici educația, lumea este plină de eșuați instruiți. Doar persistența și hotărârea sunt atotputernice. Sloganul “mergi înainte și nu renunța” a rezolvat și va rezolva cele mai multe dintre problemele individuale sau sociale.

Perseverenta și ritmicitatea sunt ingredientele care fac imposibilul să devină posibil. Prin perseverență am învățat să mergem, să vorbim, să citim, să scriem. Perseverăm fără să ne dăm seama atunci când, în clasa întâi, învățăm pentru prima data să scriem, să facem cât mai corect liniuțele și bastonașele.  Când reușim, simțim o satisfacție deplină.  Perseverăm în fiecare zi din viața noastră, fără să ne dam seama. Diferența o dă gradul de conștientizare și de prioritizare a activităților în care merită să perseverăm.

Oamenii de succes sunt conștienți că trebuie să persevereze și reușesc să discearnă asupra activităților în care trebuie să persevereze și care în care nu.

Si oamenii mediocri perseverează fără să își dea seama, dar perseverează în activități neimportante și abandonează cu ușurință atunci când lucrurile importante devin mai complicate. Se spune că abandonul se întâmplă de obicei cu un pas înainte de a reuși și de aceea doar cei care perseverează reușesc.

Granița dintre perseverentă și încăpățânare este extrem de mica, diferența făcând-o rigiditatea si egoismul.  In timp ce a fi perseverent e o calitate, a fi încăpățânat poate fi considerat un defect și nu o dovada de voință.  O persoana încăpățânată stăruiește cu îndârjire pe drumul său, fără a realiza că s-ar putea apropia de o fundătură.

Ea nu își schimba părerile sau ideile nici atunci când i se aduc argumente solide, și nici nu este capabilă să fie realistă când e cazul. Deși o problema poate avea și alte soluții mai bune, va considera mereu că cea găsită de ea e singura.

Miza perseverenței și succesului este de fapt un respect de sine crescut atunci când perseverând reușim. Reușita ne dă un imbold să nu renunțăm la ceea ce ne dorim atunci când lucrurile încep să fie complicate. Putem face un pariu cu noi înșine să nu ne dezamăgim și cu siguranță va funcționa. Ce om ar vrea să se dezamăgească oare pe sine?

Perseverenta este combustibilul care ne motivează să luptăm în viață cu curaj și dăruire. Cu toții ne dorim multe lucruri în viață, diferența dintre cei care reușesc și cei care nu, este printre altele si perseverenta.  Cu ajutorul acesteia planificam totul în detaliu, facem inclusiv anumite lucruri dificile sau mai puțin plăcute, dar importante pentru atingerea scopului și ne bucuram de fiecare mică victorie, știind că sunt cu un pas mai aproape de țelul nostru.

Nu este ușor să fi perseverent, uneori ai tendința să renunți, pârând că deși ai urcat mai multe trepte, mai multe au rămas de urcat.
Totuși, dorința de autodepășire și obiectivismul ajuta în depășirea acestor momente. Perseverentul gândește logic și nu se lasă demoralizat de eșec, deoarece știe ca succesul e 99% transpirație și 1% inspirație.

Când lumea îți spune “renunță” ridică-te și mai încearcă o dată!

Este evident că succesul nu vine peste  noapte   și că acesta se construiește în timp.  Drumul spre succes este deseori o călătorie lungă și anevoioasă. Este nevoie de muncă și de timp pentru a-ți construi un viitor cu adevărat ca în visurile tale! Pe scurt, perseverența este cheia unei vieți reușite. Dacă ești perseverent suficient de mult, îți vei obține adevăratul potențial!

Perseverenta nu este poate un cuvânt eroic, dar este o dovada de eroism. Fiecare dintre noi este un erou în propria sa viață. Să nu ai dubii! Chiar ESTI eroul din viața ta!

Pentru detalii în vederea unei colaborări scrieți-mi pe adresa arnetbizww@gmail.com
Succes, și să auzim numai de bine!

https://youtu.be/dIt5Ablhh2g

Primul pas

Gândește-te la sutele sau chiar miile de pași, greșeli, experiențe și coincidențe care te-au adus azi în punctul în care te afli. Pare miraculos când te uiți în urmă, nu? Nu uita că tu ești experimentul vieții tale și fiecare moment de glorie cere multă muncă și sacrificiu. Totul vine, dar nu vine ușor.

Oamenii importanți pentru noi vin în viața noastră atunci când avem nevoie de ei. Chiar dacă nu înțelegem de la bun început rolul lor, ceea ce ne aduc este ceva ce ne trebuie pentru dezvoltarea personală, și totodată pentru evoluția noastră spirituală.

La fel, fiecare dintre noi intră în viata altor oameni atunci când ei au nevoie de noi. Dăm și primim. Fără să ne propunem, suntem “instrumente” și “canale” prin care Universul își desfășoară magicul.

La inceput a fost cuvantul

Pentru a schimba condiţiile din lumea noastră exterioară, trebuie să devenim noi înşine condiţiile prielnice dorinţei, pornind din interiorul nostru. Când facem aceasta, noile condiţii interne, încep să se reflecte în lumea din jurul nostru. Această idee este esenţială și ne oferă indicii cu privire la tehnica ce permite inclusiv dobândirea nivelului de bunăstare pe care il dorim. Trebuie mai întâi să o trăim în gândurile, sentimentele şi emoțiile noastre. Ce concept puternic şi dătător de putere!

La început, schimbarea se petrece încet. În timp ce unii repetă doar cuvintele cheie, fără manifestări de emoţie prea mari, alții se entuziasmează imediat ce înţeleg semnificaţia acestei tehnici. Se petrece însă ceva magic, atunci când oamenii primesc confirmări ale succesului eforturilor lor. Deşi strâns legate, gândul şi emoţia trebuie luate la început în mod separat, pentru ca apoi să fie contopite într-o uniune de simţire, care devine limbajul puternic, dar tăcut, al creaţiei. Următoarele experienţe  reprezintă chei de înţelegere, care ne conduc în inima modului de acțiune internă, mentală, spirituală, care crează și recrează lumea exterioară.

Să nu uităm că la început a fost cuvântul.

L-am pus pe NET in NETwork Marketing și am creat e-NETwork Marketing, un proiect pe internet, accesibil pentru fiecare! Pentru o prezentare completă contactați-mă pe email  arnetbizww@gmail.com