O cale spre bunastare

Acest articol este doar un prim contact cu ideile ce stau la baza proiectului pe care vi-l propun. Pentru o prezentare completă contactați-mă pe email    arnetbizww@gmail.com 

De ce este NetWin un proiect interesant?  Pentru că:

  • Ai toate beneficiile unei afaceri tradiționale, dar fără riscuri sau capital investit.
  • Poate fi o soluție financiară interesantă.
  • Ai un program part-time, flexibil și multă libertate.
  • Nu ai șefi.
  • Oferim instruire gratuită, programe de dezvoltare personală și profesională
  • Vei putea ajuta mulți oameni să ducă o viață decentă!
  • Activitatea este de comunicare pe internet.

Domeniul proiectului NetWin  este e-Network M@rketing.  e-ul de la e-Network M@rketing are două semnificații. 

Prima este că întreaga activitate se poate desfășura pe internet. 

A doua vine de la eco, una din preocupările acestui proiect fiind  promovarea unei economii ecologizate, unde principiile ecologice devin și principii fundamentale în dezvoltare. 

Este un proiect simplu, accesibil și care vă poate crește bunăstarea. In proiectul  nostru nu contează vârsta, capitalul sau relațiile, ci numai ambiția și calitățile personale. Activitățile se pot desfășura part-time, cu 6-10 ore pe săptămână,  pe Internet, fără program fix, în condiții de maximă eficiență, comoditate și siguranță.

Ce activități presupune proiectul? 

  • Să ne schimbăm obiceiurile de a cumpăra. Să cumpărăm de la producători de încredere, care oferă calitate, garanții, produse ecologice, biodegradabile și condițiile cele mai favorabile.
  • Presupune să devenim  consumatori informați, astfel încât banii noștri să devină investiții și să ne aducă  venituri suplimentare.
  • Să transmitem și altor persoane această experiență pentru a avea și ele acces la beneficiile respective. Astfel, pornim un proces de formare a unei rețele de consumatori. Acest proces devine o pârghie de multiplicare a timpului, efortului și venitului.

In discuțiile online care urmează, analizăm pas cu pas toate aceste aspecte, dar și detaliile privind activitățile, produsele și  sistemul de recompense.

Pentru o discuție completă contactați-mă pe email    arnetbizww@gmail.com

Reflectați, urmăriți o prezentare online și… mult succes!

Schimbând cultura, poți schimba totul. 

https://youtu.be/_zq1Ua2b8Zc

 

Cum sa slabim stiintific Matematica proceselor de slabit

Urmariti clipul pe Youtube.

Pentru cineva care dorește să slăbească fără să piardă masă musculară și fără să-și afecteze starea de sănătate este important să înțeleagă matematica proceselor de slăbit. E nevoie doar de un pic de matematică.
Toate aceste calcule sunt date însă peste cap de o singură prăjitură sau porție de cartofi prăjiți în plus, sau un pahar în plus de alcool care pot adăuga cu ușurință 300 – 400 kcal și calculele le puteți face de acum singuri. Sigur că sunt multe alte aspecte de echilibrat, cum ar fi flora intestinală, calitatea alimentelor, calitatea apei, calitatea aerului, stilul de viață.
Despre acestea, într-o postare viitoare, dacă voi constata interes.
Dacă ai vreo sugestie, sau doar vrei să vorbim, aștept comentarii sau mesaje. Chiar m-aș bucura să știu că cineva a urmărit postarea și a înțeles mesajul … sau, și mai bine, că am putut fi de folos.
Mult succes și să auzim numai de bine. Dacă v-a plăcut nu uitați să distribuiți. Pentru a fi la curent cu noutățile nu uitați să vă abonați..

 

10 principii pentru succes

10 principii care respectate pot grabi accesul la succesul dorit. Proiectul nostru poate fi una dintre ele. Dacă ai vreo sugestie, ai o altă opinie sau doar vrei să vorbim, aștept comentarii sau mesaje. M-aș bucura să știu că cineva a urmărit postarea și a prins mesajul … sau, și mai bine, că am putut fi de folos. Mult succes și să auzim numai de bine. Dacă v-a plăcut nu uitați să distribuiți și să vă abonați.

Noua Formula pentru Fericire si Succes 2

 

Dopamina, care pluteşte în sistemul nostru când suntem pozitivi, are două funcţii. Nu vă face doar mai fericiţi, ci activează și toate centrele de învăţare din creier, permiţându-vă să vă adaptaţi mai bine la lume.
Aștept comentarii sau mesaje. Chiar m-aș bucura să știu că cineva a urmarit postarea și a înțeles mesajul … sau, și mai bine, că am putut fi de folos.

Am putea colabora în cadrul unui proiect care se poate constitui ca o cale spre prosperitate. Idei și oportunități desigur sunt multe și le putem discuta. Proiectul nostru poate fi una dintre ele. Prezentarea ideilor care stau la baza acestei oportunități de colaborare o găsiți pe linkul din postare.

Mult succes și să auzim numai de bine. Dacă v-a plăcut nu uitați să distribuiți și să vă abonați.

Mergeți și pe https://bww.ro/armeanu/

Trăim Vremuri Fascinante

 

Zilele acestea sunt extraordinar de recunoscător și entuziast! De ce?

Pentru că lucrez la un proiect în care mă întâlnesc cu oameni deschiși, creativi, puternici și autentici. Simplul fapt că stau în preajma acestor oameni și sunt în contact cu ideile lor, cu strădania lor, cu visurile lor este extrem de motivant.

L-am pus pe NET in NETwork Marketing și am creat e-NETwork Marketing, un proiect pe internet, accesibil pentru fiecare! Pentru o prezentare completă contactați-mă pe email  arnetbizww@gmail.com