Lucrul de oriunde, o cale spre bunastare si independenta

Lucrul de oriunde, o cale spre bunăstare

Acest articol este doar un prim contact cu ideile ce stau la baza proiectului pe care vi-l propun. Pentru o prezentare completă contactați-mă pe email    arnetbizww@gmail.com 

Lucrul de oriunde, de acasă sau din orice loc unde aveți legătură la internet, a devenit foarte interesant pentru mulți oameni, mai ales din cauza pandemiei. Mulți realizează acum un avantaj important pentru sănătatea lor și a familiilor lor dacă ar putea lucra de acasă și nu ar mai fi zilnic, multe ore, într-o comunitate sau în trafic. E de așteptat o schimbare de paradigmă care să schimbe lucrurile și după terminarea pandemiei.

Pentru puține persoane, în acest moment, asta este o practică uzuală, pentru majoritatea este un mod  cu totul nou de a munci și de a gândi. Este, de asemenea, un mod de a ne aduce contribuția la reducerea amprentei de carbon.

E vremea sa facem tot posibilul pentru a dovedi ca munca de oriunde pe Internet este productiva! Poate bifam și niște consecințe pozitive pentru toată nebunia asta cu virusul chinezesc.

Ia-ți 30 de minute și informează-te despre proiectul NetWin!

In proiectul nostru NetWin, lucrul de oriunde este practica uzuală, toate activitățile se pot face online. Poate ar fi o decizie utilă să vă luați 30 de minute și să urmăriți  o prezentare  completă  a acestui proiect.

De ce este NetWin un proiect interesant?  Pentru că:

  • Ai toate beneficiile unei afaceri tradiționale, dar fără riscuri sau capital investit.
  • Poate fi o soluție financiară interesantă.
  • Ai un program part-time, de doar 6-10 ore pe săptămână, flexibil și multă libertate.
  • Nu ai șefi.
  • Oferim instruire gratuită, programe de dezvoltare personală și profesională
  • Vei putea ajuta mulți oameni să ducă o viață decentă!
  • Activitatea este de comunicare pe internet.

Domeniul proiectului NetWin  este e-Network M@rketing.  e-ul de la e-Network M@rketing are două semnificații.  Prima este că întreaga activitate se poate desfășura pe internet.  A doua vine de la eco, una din preocupările acestui proiect fiind  promovarea unei economii ecologizate, unde principiile ecologice devin și principii fundamentale în dezvoltare.  Este un proiect simplu, accesibil și care vă poate crește bunăstarea. In proiectul  nostru nu contează vârsta, capitalul sau relațiile, ci numai ambiția și calitățile personale. Pentru a obține rezultate, este nevoie de o implicare de doar 6-10 ore pe săptămână, de acasă, pe Internet, fără program fix, în condiții de maximă eficiență, comoditate și siguranță.

Ce activități presupune proiectul? 

  • Să ne schimbăm obiceiurile de a cumpăra. Să cumpărăm de la producători de încredere, care oferă calitate, garanții, produse ecologice, biodegradabile și condițiile cele mai favorabile.
  • Presupune să devenim  consumatori informați, astfel încât fiecare cheltuiala să devină investiție și să ne aducă  venituri suplimentare.
  • Să transmitem și altor persoane această experiență pentru a avea și ele acces la beneficiile respective. Astfel, pornim un proces de formare a unei rețele de consumatori. Acest proces devine o pârghie de multiplicare a timpului, efortului și venitului.                                                                                                                                                                                                                                        

NetWin nu este o schemă de îmbogățire rapidă. Este o metoda modernă, digitalizată, pe care am gândit-o și am folosit-o pentru a construi proiecte solide, cu un efort de doar 6-10 ore pe saptamana, dar care folosită cu inteligență și cu energie, este foarte eficientă.

In discuțiile online care urmează, analizăm pas cu pas toate aceste aspecte, dar și detaliile privind activitățile, produsele și  sistemul de recompense. Pentru o discuție completă contactați-mă pe email 

  arnetbizww@gmail.com

Reflectați, urmăriți o prezentare online și… mult succes!

Schimbând cultura, poți schimba totul. 

https://youtu.be/_zq1Ua2b8Zc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *